Ngarep > Produk > Kursi toilet kayu > Dekorasi kursi toilet

Dekorasi kursi toilet Produsen

Ningbo Bofan Sanitary Ware Co., Ltd
Saka pabrik kita menyang toko langsung
1000+ SKU, solusi lengkap kanggo kursi toilet Dekorasi sampeyan!
Pangiriman Cepet!!! Penawaran khusus kanggo ndhukung pemilik toko ing Amazon, Ebay, online lan offline.
25 Taun pengalaman OEM, nggunakake baris ngumpul padha karo AMERICAN STANDARD, TOTOâ € |

Kursi jamban dekorasi biasane jamban kanthi warna putih katon klasik. Sampeyan bisa nemokake kursi jamban ing macem-macem warna lan pola, gaya, desain. Produk kasebut bisa saka kursi jamban poli-resin, kursi jamban alus, kursi jamban glitter perak, kursi jamban tekstur marmer lan liya-liyane. Uga, contone, pilih warna sing kontras kanggo nggawe pernyataan sing luwih wani. Contone, sampeyan bisa milih kursi jamban biru utawa kayu kanggo kontras karo mangkok putih. Apa sampeyan kudu nganggo kursi toilet putih biasa yen sampeyan ora kudu? Sampeyan bakal seneng ndeleng macem-macem kursi jamban dekoratif sing bisa digunakake kanggo aksen jedhing kanthi cara sing nuduhake gaya khusus sampeyan lan bisa uga nglengkapi dekorasi kasebut. Padha uga digawe lan dirancang kanggo instalasi gampang.

Kanthi luwih saka 26+ taun sajarah, Kita duwe kapasitas produksi 550.000 pcs jamban kursi saben sasi, Kalebu ing Molded kayu jog, MDF jog, jamban engsel, UF jog lan dicithak MDF kursi jamban, dekorasi jamban jog, veneer jamban jog, etc We ngekspor produk utama kita kanggo akèh negara kayata: USA/Jerman//Inggris/France/Italia etc. Kita wis mantep hubungan bisnis karo Walmart, American Standard, TOTO, OBI, Kingfisher,â € | kanggo akèh taun lan wis ngekspor puluhan yuta kursi jamban kelas donya.
View as  
 
Kursi toilet veneer PVC

Kursi toilet veneer PVC

Kita nyedhiyakake kursi toilet veneer PVC.
Kita ngabdi marang kursi jamban luwih saka 25 taun, kita dipercaya dening American Standard, Walmart, OBI… Produk sampeyan bakal diprodhuksi dening jalur produksi sing padha karo merek kasebut kanthi kualitas lan rega sing apik banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Tuku produk sing digawe ing china saka pabrik kita sing diarani Bofan sing dadi salah sawijining Dekorasi kursi toilet produsen lan supplier ing china. Kualitas Tinggi Dekorasi kursi toilet kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.